L’alcalde Eloi Hernàndez repetirà com a candidat per Esquerra Republicana a Fonollosa

L’assemblea oberta d'Esquerra Republicana a Fonollosa ha escollit per unanimitat que Eloi Hernàndez i Mosella torni a encapçalar la candidatura republicana en les eleccions municipals del 2023.

En l'assemblea local, celebrada ahir dimecres i en què hi van assistir una quarantena de persones, Hernàndez destacava la importància de continuar fent créixer "un projecte obert a tothom qui vulgui treballar honestament pels nostres pobles des de l'ajuntament".

L'actual alcalde de Fonollosa va fer un balanç positiu de la feina feta durant la legislatura i va assegurar que es posa a disposició "per continuar liderant l'ajuntament els pròxims quatre anys amb la principal tasca de consolidar els projectes de millora dels nostres pobles que estem duent a terme i reforçar el canvi que vam iniciar ara ja fa dues legislatures". "Amb tota la il·lusió, força i empenta, el maig del 2023 vull continuar sent alcalde", va sentenciar.

Hernàndez, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, és actualment president del Consell Comarcal del Bages. L'any 2011 va presentar-se per primera vegada com a cap de llista a les eleccions municipals. Va ser en la següent legislatura, l'any 2015, quan va sortir escollit alcalde, responsabilitat que va revalidar l'any 2019.