Imagina't Canet, Fals, Camps i Fonollosa

Treballem pels nostres pobles. PARTICIPA!

Imagina't Canet, Fals, Camps i Fonollosa
Imagina't Canet, Fals, Camps i Fonollosa

ACCEDEIX AL FORMULARI ELECTRÒNIC, AQUÍ [+]

El proper mes de maig hi tornen a haver eleccions municipals i volem renovar la vostra confiança per continuar treballant des de l’ajuntament pels nostres pobles i tota la seva gent. Aquesta legislatura ens ha tocat gestionar una situació molt complexa amb la pandèmia, però malgrat això, no hem parat, hem treballat incansablement i de valent, i hem continuat millorant Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa.


L’Alcalde, les regidores i regidors de l’ajuntament amb esforç hem aconseguit fer realitat moltes de les prioritats que fa 4 anys ens vam marcar gràcies a la col·laboració i aportacions de molts de vosaltres. I ara us tornem a demanar la vostra participació. Obrim aquest procés per tal que imaginem com ha de ser la propera legislatura, quins han de ser els projectes que hem de fer realitat des del govern municipal per millorar el benestar i la qualitat de vida de les veïnes i veïns.


En aquesta primera fase recollirem les vostres aportacions, i ben aviat convocarem una jornada de treball presencial per debatre-les i confeccionar el projecte electoral que posarem a la consideració de tota la ciutadania en els propers comicis.
Volem seguir encapçalant l’ajuntament per avançar i millorar. Obrim el nostre projecte a tothom qui tingui ganes d’arremangar-se i treballar pel bé col·lectiu, des d’una candidatura oberta, transparent i transversal. Us animem a participar-hi!


Eloi Hernàndez i Mosella
Alcalde i candidat a la reelecció per Junts-ERC

 

ACCEDEIX AL FORMULARI ELECTRÒNIC, AQUÍ [+]