Dona suport a la candidatura. Adhereix-te al grup de suport!

Dona suport a la candidatura. Adhereix-te al grup de suport!
Dona suport a la candidatura. Adhereix-te al grup de suport!

OMPLENA EL FORMULARI [+]

MEMBRES DEL GRUP DE SUPORT (pendent de les noves adhesions)

Manifest del grup de suport de la candidatura

“Sumem per Canet, Fals, Camps i Fonollosa – ERC”

 Eleccions municipals 2023


- Sumem per avançar -

 

 

Aquests darrers vuit anys el Govern de l’ajuntament ha treballat de manera incansable pels pobles de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa, millorant el benestar de la seva gent, escoltant a tothom, de manera oberta i transparent, i afrontant de cara els reptes i problemes.

 

Sempre ha actuat amb honestedat i amb l’únic objectiu d’ajudar a qui més ho necessita, impulsant amb igualtat els projectes i obres necessaris allà on fan falta; aprenent dels errors i corregint-los.

 

Han estat un Govern i un Alcalde atents, que han assumit amb valentia les responsabilitats davant dels contratemps.

 

S’han tirat endavant projectes estratègics i de gran importància pel nostre territori, molts dels quals encara s’estan duent a terme i que tenen una visió que va més enllà dels estrictes anys d’una legislatura.

 

Un Govern i un Ajuntament actiu, que ha fet feina i ha treballat pels pobles i la seva gent.

 

Considerem que cal donar continuïtat a la feina i el projecte d’equip, consolidant el tarannà de treball i la manera de fer d’aquests anys amb el lideratge de Sumem-ERC des del Govern de l’ajuntament.

 

 

Per això, donem suport a la candidatura municipal encapçalada per l’Eloi, un equip amb experiència, seriós i transversal, i demanem a les veïnes i veïns del municipi que ens facin costat i s’adhereixin a aquest grup de suport.

 

 

 

Fonollosa, abril de 2023.