Projecte 2023

Eloi Hernàndez i Mosella
Alcalde de Fonollosa i candidat a la reelecció.

Fa 8 anys que vam assumir el repte de liderar el Govern de l’ajuntament per transformar i millorar els nostres pobles. Des de l’alcaldia i les diverses regidories hem treballat de valent per a totes les veïnes i veïns, amb igualtat de tracte, i hem consolidat una manera de funcionar oberta, transparent, respectuosa i comunicativa. Fent feina hem aconseguit moltes coses, i també hem reconegut els errors quan ha calgut, corregint-los i millorant.


Aquesta legislatura ens ha tocat assumir una situació excepcional, i hem hagut de prioritzar aquelles polítiques que han permès ajudar a les persones, sobretot a les que més ho necessiten. Durant la pandèmia vam ajudar a autònoms, restauradors i a les persones més vulnerables; també vam ser pioners repartint mascaretes gratuïtes a tota la població. Però també hem continuat apostant per la millora dels nuclis urbans, amb la renovació d’un dels carrers del nucli antic de Fals i de la Plaça Sant Jordi de Fonollosa, l’estrena del Local Social de Canet o la rehabilitació i posada a lloguer de les cases de les antigues Escoles de Camps i la Fàbrica. Hem potenciat la rehabilitació del patrimoni, amb la posada en marxa de l’espai polivalent i museïtzació de les Torres de Fals, o l’atorgament d’ajudes per la rehabilitació de cases. S’han millorat les zones esportives, com la pista de Fonollosa, i posat en marxa serveis com la fibra òptica a bona part del municipi i la depuradora de Fals. Hem començat obres importants com les de la Fàbrica i impulsat les de la nova Escola, que han de començar molt aviat. També hem fet una passa endavant cabdal amb el nou sistema de recollida de residus, i la instal·lació de plaques solars en els primers edificis municipals. Hem continuat prioritzant les persones grans, els joves i els infants... entre moltes d’altres coses!


El grup de Sumem – ERC tenim idees, tenim projecte, tenim equip de gent i moltes ganes de continuar treballant. Som un grup seriós que ens avala l’experiència i l’exemple del què hem fet tots aquests anys. Un equip dialogant, obert i transversal, transparent i respectuós, que treballa al costat de la gent, posant l’interès públic sempre per davant de tot.

Necessitem el vostre suport. Necessitem que el proper 28 de maig revalidem i reforcem la vostra confiança. Expresseu-vos i voteu!